Termeni si conditii

Pentru a va oferi o navigare cat mai sigura si mai placuta, editorii vobler.ro au elaborat atent o politica speciala de termeni si conditii ce este expusa in randurile de mai jos. Va rugam sa consultati cu atentie aceasta politica, deoarece se condidera acceptata in totalitate si neconditionat daca accesati orice alte sectiune a site-ului.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prevederile acestei politici sunteti obligati sa parasiti imediat vobler.ro

Informatiile din site nu sunt personalizate pentru cazuri particulare. Acestea sunt de uz general, iar inainte de a le folosi pentru un caz particular va rugam sa va adresati unor specialisti in domeniu, ce va pot consilia in luarea celei mai bune decizii.

Nicio informatie din site nu poate fi folosita pentru uz comercial, indiferent daca acestea sunt trunchiate, copiate, reformulate, sau reinterpetate, sau daca aceste reproduceri se fac in mediul clasic (pe hartie) sau in cel electronic.

Singurele exceptii admise sunt acelea in cazul in care suneti in posesia unui acord oficial al administratorului site-ului.

Redactorii, editorii si administratorul voble.ro nu pot fi trasi niciodata si in nicio situatie la raspundere pentru eventualele daune ce isi pot face aparitia odata cu aplicarea informatiilor din site.

Vobler.ro nu isi asuma sub nicio forma raspunderea asupra informatiilor afisate pe site si a veridicitatii acesteia.